Хотів "налякати": в Одесі підліток стріляв з пістолета у бік людини

Хотів "налякати": в Одесі підліток стріляв з пістолета у бік людини

В Одесі затримано підлітка, який відкрив вогонь в бік цивільного з пістолета, аби "налякати" його.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

За словами заявника, "невідомий громадянин здійснив постріл у його бік та втікаючи, забіг до місцевого гуртожитку неподалік".

Отримавши прикмети порушника, інспектори розпочали обстежувати будинок. В одній з кімнат гуртожитку патрульні виявили 17-річного хлопця з явними ознаками алкогольного сп’яніння, схожого за описом. Також, охоронці порядку виявили в помешканні предмет схожий на вогнепальну зброю, - заявили в поліції.

Під час спілкування з правоохоронцями, підліток зізнався у тому, що просто хотів налякати людей. Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, Центри соціально-психологічної реабілітації Мінветеранів вже надали майже 60 тисяч послуг

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео) Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео)
Під час акції кілька кордонів поліції відмежували учасників від опонентів із числа представників "Традиції і порядку", відтак зіткнень із ЛГБТ-активістами не сталося.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next