До «Армії відновлення» на Донеччині долучились 9,6 тисячі українців

До «Армії відновлення» на Донеччині долучились 9,6 тисячі українців

У Донецькій області до державного проєкту «Армії відновлення» долучились вже 9,6 тис. громадян, корисні роботи організовано у 24 громадах регіону.

Про це повідомили в Донецькій обласній військовій адміністрації.

В ОВА зазначили, що сьогодні Донеччина, як ніколи, потребує робочих рук для відновлення інфраструктури, облаштування захисних споруд, розвантаження та фасування гуманітарної допомоги, супроводу людей з інвалідністю тощо.

До робіт з відбудови та підтримки життєдіяльності регіону в рамках проєкту «Армія відновлення» активно долучаються шукачі роботи. Проведення суспільно корисних робіт організовано у 24 громадах Донецької області. З початку дії програми її учасниками стали більше 9,6 тисячі мешканців регіону, - йдеться у повідомленні.

У військовій адміністрації пояснили, що учасників «Армії відновлення» залучають до розбору завалів, відновлення пошкодженого майна, надання соціальних послуг в пунктах незламності, облаштування підвальних приміщень під укриття, заготівлі дров тощо.

Нагадаємо, Отруєння дружини Буданова: ГУР запровадила додаткові заходи безпеки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Втратила руку, ногу та дитину: історія сім’ї з Лиману (відео) Втратила руку, ногу та дитину: історія сім’ї з Лиману (відео)
Російська ракета потрапила в квартиру, де перебувала сім’я: чоловік, жінка та 6-річна дитина. Постраждала лише жінка, яку ледь вдалося врятувати з-під уламків
Loading...
Load next