В Україні прогнозують переважно без опадів, вдень до 6° тепла

В Україні прогнозують переважно без опадів, вдень до 6° тепла

В Україні у четвер невеликий мокрий сніг очікується лише у східних та Сумській областях, уночі на сході країни місцями пориви вітру до 20 м/с, вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла, на заході та півдні країни до 9° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Без опадів, лише у східних та Сумській областях вночі невеликий мокрий сніг. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, вночі на сході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла, на заході та півдні країни 4-9° тепла.

У Києві та області 28 грудня без опадів. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла; на Київщині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

Синоптики в Україні 29-30 грудня опадів не прогнозують, лише вночі 29 грудня у північно-східних областях пройде слабкий мокрий сніг, вдень 30 грудня у західних та північних областях місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу; вдень 3-8° тепла, у південній частині та на Прикарпатті до 12°.

У Києві та області 29-30 грудня без опадів, лише вдень 30 грудня місцями ймовірний невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 1-3° тепла, вдень 5-7° тепла; по області вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 31 грудня - 1 січня опади не очікуються, лише на півночі Лівобережжя 31 грудня, у західних і північних областях вдень 1 січня очікуються опади, переважно у вигляді дощу. Температура вночі та вдень 1-6° тепла (вдень на півдні 5-10° тепла, вночі 1 січня від 3° тепла до 2° морозу).

У столичному регіоні 31 грудня - 1 січня без опадів, лише вдень 1 січня прогнозуються опади, переважно у вигляді дощу. У Києві температура вночі та вдень 4-6° тепла, вночі 1 січня 0-2° тепла; по області вночі та вдень 1-6° тепла, вночі 1 січня від 3° тепла до 2° морозу.

Нагадаємо, В Україні зареєстрували три випадки нового COVID-субваріанту Pirola

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град
У західних областях України надзвичайники оголосили штормове попередження - очікуються грози, шквали та град.
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
Loading...
Load next