Кабмін доручив МОН переглянути систему зарплат учителів

Кабмін доручив МОН переглянути систему зарплат учителів

Уряд доручив Міністерству освіти та науки України провести у 2024 році детальний перегляд системи заробітної плати для вчителів та науково-педагогічних працівників.

Про це відомо з постанови уряду.

Це передбачено постановою №1381, прийнятою 27 грудня, яка наголошує на необхідності врахування вимог статті 61 закону “Про освіту”. Згідно з цією статтею, мінімальний оклад педагогічного працівника має бути встановлений у розмірі, що не нижчий за три мінімальні заробітні плати.

Міністерство також має переглянути систему надбавок, доплат та інших виплат для вчителів – з метою забезпечення більшої прозорості, передбачуваності та справедливості у формуванні заробітної плати.

Нагадаємо, Телемарафону довіряють 43% українців - КМІС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
В Україні заборонили облаштовувати паркомісця на тротуарах
Кабінет міністрів змінив правила паркування транспортних засобів в країні. Зокрема, нововведені зміни передбачають заборону облаштовувати паркомісця на тротуарах.
Loading...
Load next