Українці переважно проводять в інтернеті понад 4 години на день

Українці переважно проводять в інтернеті понад 4 години на день

Українці переважно проводять в інтернеті понад 4 години на день, а активні користувачі — понад 8 годин.

Про це йдеться у підсумках 2023 року від дослідницької компанії Gradus Research.

Суспільство стає все більш діджиталізованим — переважно українці проводять в інтернеті понад 4 години на день, а активні користувачі - понад 8 годин, - йдеться у повідомленні з посиланням на результати відповідного дослідження.

Зазначається, що ця концепція постійного “онлайну” проявляється в регулярному пошуку актуальної інформації, “перевірці зв’язку” з рідними в месенджерах та в купівлі товарів через інтернет.

Зокрема, на початку пандемії офлайн- та онлайн-покупки конкурували між собою, і перші були більш поширеними, оскільки люди мали звичку ходити в магазини й обирати товар фізично. Під час війни ж відбулося ще глибше онлайн-занурення українців.

Опитування показує, що більше чверті українців надають перевагу онлайн-покупкам, ще 38% — купують і в онлайні, і в офлайні.

Крім того, найпопулярнішим медіа для споживання новин серед українців залишаються месенджери (70%), але також зростає значення короткого відеоконтенту. Респонденти все більше надають перевагу Youtube (56%), порівнюючи з березнем 2023 року (50%). Значення телебачення як новинного каналу також зросло (42% проти 38%).

Нагадаємо, "Укрзалізниця" вийшла на довоєнні показники пасажироперевезень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році
Всього за останні 5 років influencer-маркетинг виріс від невідомості до форми маркетингу, зрозумілою і незамінною для брендів будь-якої величини.
ЗНО 2021: шахраї у мережі  продають фейкові відповіді до тестувань ЗНО 2021: шахраї у мережі продають фейкові відповіді до тестувань
Український центр оцінювання якості освіти попередив про поширення шахраями фейкових відповідей на зовнішнє незалежне оцінювання, яке стартує вже з 21 травня.
Finance Digital Day — як просувати банківські продукти в інтернеті Finance Digital Day — як просувати банківські продукти в інтернеті
Фінанси - тема делікатна, оскільки безпосередньо впливає на добробут і безпеку людей. З цим і пов'язано безліч тонкощів просування, обмежень і нововведень на їх рекламу в пошукових системах і соціальних мережах.
Loading...
Load next