В Україні працюють вже 12 596 "пунктів незламності"

В Україні працюють вже 12 596 "пунктів незламності"

В Україні вже працюють 12 596 «пунктів незламності», ще понад 700 готові до відкриття у разі необхідності.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Зазначається, що під час засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи «пунктів незламності» команда міністерства провела перевірку статусу їх готовності до прийому населення.

Ми системно працюємо над тим, аби у випадку кризових ситуацій люди могли вільно скористатися «пунктами незламності», знайти світло, воду, тепло та доступ до інтернету. 7-9 січня у низці областей України очікується приріст снігового покриву до 30 см, ожеледь, налипання мокрого снігу, в окремих областях зниження нічної температури до 25° морозу. Така потреба може виникнути найближчим часом, адже прогнозуються похолодання. Ми збираємося, аби розуміти наскільки готові пункти, які вже працюють. Перевіряємо наявність всього функціоналу та комплектацію», – заявив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков

Також повідомляється, що міністерство у 2023 році перевиконало план із кількості необхідних «пунктів незламності», таким чином забезпечивши необхідну їх кількість для кожної області.

Крім того, у застосунку «Дія» доступна карта «пунктів незламності». Її можна завантажити і тоді вона буде доступна в офлайн форматі, навіть коли буде відсутній зв’язок та інтернет.

У Мінвідновлення зауважили, що з міркувань безпеки геолокації пунктів не відображаються в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській і Миколаївській областях.

Нагадаємо, Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку та зазнає значних втрат - Сили оборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next