У Прикарпатті продовжуються пошуки зниклого іноземця

У Прикарпатті продовжуються пошуки зниклого іноземця

Прикарпатті продовжуються пошуково-рятувальні роботи громадянина Франції, який пішов у гори ще на початку січня.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

Відомо, що рятувальники Ворохтянського гірського пошуково-рятувального відділення та поста "Заросляк" обстежили напрямок Говерлянського водоспаду. Зокрема, долину нижча від водоспаду та підніжжя гори Заросляк та гори Брескул, а також ділянку вздовж водоспаду до його початку, а саме кулуар над водоспадом між горою Брескул.

Однак під час рятувальної операції чоловіка так і не знайшли.

За даними рятувальників, продовження пошукових робіт у напрямку урочища Цибульник – гірська долина Пожижевська заплановано на  сьогодні.

Нагадаємо, Нідерланди передали прикордонникам мобільний шпиталь (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео) Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео)
Всього від початку робіт здійснено 16 скидів води (128 т).
Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео) Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео)
Внаслідок лісових пожеж у Туреччині загинуло чотири особи та ще 183 особи постраждало.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Loading...
Load next