На завтра прогнозують трохи снігу, на дорогах - ожеледиця

На завтра прогнозують трохи снігу, на дорогах - ожеледиця

28 січня в Україні буде хмарно. Невеликий сніг, у більшості північних, вдень і центральних та південних областей без істотних опадів. На дорогах країни, крім південної частини країни, місцями ожеледиця.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Зазначається також, що 28 січня на високогiр'ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

У Києві та області 28 січня хмарно, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

29-30 січня в Україні очікується мінлива хмарність. Без опадів, лише вночі 29 січня у південно-східних областях та Карпатах невеликий сніг. На дорогах, крім південної частини країни, місцями ожеледиця. Температура вночі 3-8° морозу, в Карпатах до 12° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни, Закарпатті, 30 січня і на Прикарпатті 0-5° тепла.

У столиці та області 29-30 січня - мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На 31 січня - 1 лютого опадів не очікується. Лише вдень 1 лютого у північній частині місцями невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі 31 лютого 2-8° морозу, 1 лютого 0-6° морозу; вдень 0-6° тепла, у південній частині та на Прикарпатті до 9° тепла, у північно-східній частині від 2° морозу до 3° тепла (в Карпатах вночі 31 січня 7- 12° морозу, 1 лютого 2-8° морозу, вдень близько 0°).

У Києві та області 31 січня - 1 лютого без опадів, лише вдень 1 лютого місцями невеликий дощ. Температура вночі 31 січня 3-8° морозу, 1 лютого 0-5° морозу; вдень 0-5° тепла.

Нагадаємо, Зеленський підписав укази про створення Ради з підтримки бізнесу і платформи "Зроблено в Україні"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Туман, ожеледиця та сніг: в Україну знову суне негода Туман, ожеледиця та сніг: в Україну знову суне негода
Синоптики попереджають про погіршення погоди протягом доби 12 грудня. Падатиме мокрий сніг, дутиме сильний вітер, а на дорогах буде ожеледиця.
Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото) Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото)
На горі Піп Іван Чорногірський випав сніг. Температура повітря опустила до -4°С й досі тримається мороз.
Loading...
Load next