У "Дії" можна буде дистанційно укласти шлюб

У "Дії" можна буде дистанційно укласти шлюб

Невдовзі у застосунку "Дія" з’явиться послуга онлайн-шлюбу – люди матимуть змогу одружуватися по відеозв’язку.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що така опція буде корисною для військових, адже у них з'явиться можливість одружуватися на відстані.

Можна буде просто одружитися в "Дії" за допомогою відео. Це буде дуже технологічно" – розповідає Федоров.

За його словами, послуга буде безпечною та матиме кілька етапів верифікації. 

Я не буду робити спойлер, але там буде багато цікавих елементів цього процесу. І це також буде унікально для всього світу, – сказав міністр. 

Нагадаємо, У Молдові створять підрозділи для інтеграції українських біженців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії" Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії"
Українські ветерани з наступного року зможуть скористатися необхідними їм основними сервісами у "Дії". Сервісами матимуть змогу користуватися також і члени родин загиблих.
"Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників "Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників
Мета оновлень – безпомилкове відображення належності населених пунктів до громад. В Дії запевнили, що працюють в турборежимі, щоб послуги відновилися якомога швидше.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Loading...
Load next