Судді Тандиру продовжили арешт до 14 квітня

Судді Тандиру продовжили арешт до 14 квітня

Святошинський районний суд Києва продовжив запобіжний захід судді Олексію Тандиру, якого обвинувачують у скоєнні смертельної ДТП на блокпосту.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За клопотанням Київської міської прокуратури Святошинський районний суд Києва продовжив термін дії запобіжного заходу судді, який обвинувачується у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, - йдеться у повідомленні.

Ухвалою суду запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави продовжено на 2 місяці, до 14 квітня 2024 року включно.

Як відомо, суддю обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, Над Одесою збили ракету Х-59: уламки пошкодили багатоповерхівки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро
У брата глави Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка та його спільника, НАБУ і САП виявили величезні обсяги готівки. Зокрема, понад 3,7 мільйона доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 230 тисяч гривень та навіть 100 шекелів.
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Loading...
Load next