Японія послабить візовий режим для українців: деталі

Японія послабить візовий режим для українців: деталі

Японія суттєво скорочує вимоги до отримання візи для перебування в країні для українців, зокрема для представників українського бізнесу.

Про це повідомляє посольство Японії в Україні.

З нагоди японсько-української Конференції з відбудови України розпочнеться процес послаблення візових вимог для короткострокового перебування громадян України (власників звичайних паспортів) у Японії з метою подальшого розвитку двосторонніх відносин, у тому числі культурного обміну. Дата запровадження та інші деталі наразі розглядаються, — заявили у відомстві.

Відомо, що послаблення візових вимог стосується:

  • Штатних працівників українських компаній, які беруть участь у проєктах співпраці між Японією та Україною. Їх внесуть до переліку заявників, які мають право на отримання багаторазових віз для короткострокового перебування з діловими цілями, і, крім того, буде пом'якшено вимогу наявності історії поїздок до Японії.
  • Родичів евакуйованих у Японію українців, які отримають право на отримання багаторазових віз для короткострокового перебування з метою відвідування родичів чи знайомих.
  • Багаторазові візи (дійсні протягом 5 років, з дозволеним періодом перебування до 90 днів для кожного візиту) видаватимуться заявникам з високими доходами та членам їхніх сімей.

Очікується, що ці послаблення візових вимог покращать умови для бізнесменів та родичів евакуйованих з України, які проживають в Японії.

Нагадаємо, Міноборони розробляє накидку для ЗСУ, яка буде непомітна для тепловізорів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Залишилась без олімпійської медалі: українка Харлан програла у першому поєдинку на Олімпійських іграх Залишилась без олімпійської медалі: українка Харлан програла у першому поєдинку на Олімпійських іграх
Найкраща шаблістка світу українка Харлан сенсаційно залишила Олімпіаду, оскільки вилетіла в першому ж бою.
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото) Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.
Loading...
Load next