Міносвіти затвердило дати проведення НМТ-2024

Міносвіти затвердило дати проведення НМТ-2024

Міністерство освіти та науки України затвердило дати проведення основної та додаткової сесії національного мультипредметного тесту у 2024 році.

Про це повідомляє Міносвіти.

Вказано, що реєстрація вступників на іспит розпочнеться 14 березня і триватиме до 11 квітня. Сам тест проходитиме з 14 травня до 25 червня. Додаткова сесія відбуватиметься з 11 до 19 липня. 

З 8 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня, ‒ заявили в УЦОЯО.

Результати учасники тестування отримають до 2 та 26 липня - відповідно до того, складали вони іспит на основній сесії чи додатковій. 

Нагадаємо, ВРУ ухвалила закон щодо вдосконалення корпоративного управління держпідприємств

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року
МОН надіслало керівникам управлінь освіти та директорам шкіл листі-роз’яснення щодо початку нового навчального року. Зокрема, у ньому йдеться про особливості навчання під час карантину.
Loading...
Load next