У США стався масштабний збій телефонної мережі

У США стався масштабний збій телефонної мережі

По всій території Сполучених Штатів стався збій телефонної мережі, внаслідок чого користувачі не мали змоги телефонувати, надсилати повідомлення та користуватися Інтернетом.

Про це повідомляє CNN.

Мережа AT&T вийшла із ладу по всій території США. Клієнти не могли здійснювати дзвінки, надсилати текстові повідомлення, а також не мали доступу до Інтернету. Відомо, що понад 74 000 клієнтів AT&T повідомили про збій на сайті відстеження цифрових послуг DownDetector, однак кількість постраждалих абонентів може бути більшою.

В AT&T визнали факт масового збою, однак про його причину не повідомили, йдеться у матеріалі.

У деяких наших клієнтів спостерігаються перебої у бездротовому зв’язку. Ми терміново працюємо над тим, щоб відновити їх обслуговування, - заявили у компанії, закликавши постраждалих користуватися Wi-Fi для здійснення дзвінків до вирішення проблем із мережею.

Крім того, клієнти операторів Verizon і T-Mobile теж повідомили про близько 1000 збоїв мережі, свідчать дані DownDetector. Однак у T-Mobile відкинули цю інформацію і заявили, що їхня мережа працює нормально. У Verizon дали аналогічний коментар.

Нагадаємо, Британія передасть Україні ще 200 ракет Brimstone

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео) Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео)
Життя багатьох американців поділилося на "до" та "після" з 11 вересня 2001 року. 20 років тому, того дня, в США відбулися теракти, які назавжди змінили життя мільйонів людей. В результаті загинуло майже 3000 осіб. Трагедія змінила багато процесів у світі та призвела до глобальних змін у світовій політиці та сфері безпеки.
Loading...
Load next