На Полтавщині готуватимуть пілотів агродронів

На Полтавщині готуватимуть пілотів агродронів

У Полтавській області відкрили школу підготовки пілотів БпЛА, які впродовж 3 тижнів опановуватимуть теоретичну і практичну частину управління агродронами, а після закінчення навчання отримають сертифікат.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Підготовка пілотів БпЛА — новий крок у розвитку аграрної сфери. Використання нових безпілотних технологій значно збільшує ефективність систем землеробства, даючи змогу спостерігати за полями і здійснювати своєчасний аналіз сільськогосподарських культур, — заявив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Зазначається, що у школі зможуть навчатися учасники бойових дій, переселенці та люди, які перебувають на обліку в центрах зайнятості.

Ветерани та ветеранки можуть навчатися в школі агродронів безоплатно. Для цього їм необхідно подати відповідну заявку до Державного навчального закладу “Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості”.

Нагадаємо, В Івано-Франківську всі школи пройдуть перевірку на булінг після випадку з учнем, який збирав гроші для ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні виготовляють унікальні продукти з амаранту: аналогів у світі немає В Україні виготовляють унікальні продукти з амаранту: аналогів у світі немає
Уже понад 200 українських господарств мають досвід вирощування амаранту.
Loading...
Load next