Понад 200 психологів отримають знання за ізраїльською програмою

Понад 200 психологів отримають знання за ізраїльською програмою

Понад 200 психологів Міністерства внутрішніх справ України розпочали навчання за програмою Ізраїльської коаліції травми «Перша реакція».

Про це повідомив посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський.

Сьогодні у Києві група психологів Міністерства внутрішніх справ України розпочала навчання за програмою Ізраїльської коаліції травми «Перша реакція». Понад 200 психологів отримають знання про те, як повідомляти сім'ї загиблих про те, що сталося з їхніми близькими, як надавати першу психологічну допомогу людям, які потрапили в біду, - зазначив дипломат.

Він додав, що за два роки війни сотні українських психологів та соціальних працівників пройшли навчання за ізраїльською програмою психологічної реабілітації.

Нагадаємо, Латвія повернула режим посиленої охорони на кордоні з Білоруссю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
У МОН розповіли, чи будуть школярі навчатися влітку У МОН розповіли, чи будуть школярі навчатися влітку
За законом, навчальний рік у школах триває до 30 червня. Але освітній заклад чи місцева влада має право подовжувати навчальний рік, або закінчити його традиційно.
Випускників шкіл звільнили від ДПА Випускників шкіл звільнили від ДПА
Уряд звільнив від державної підсумкової атестації цьогорічних випускників 11 класу, але ЗНО все одно відбудеться.
Loading...
Load next