Відтепер на національний мультипредметний тест можна зареєструватися через «Дію»

Відтепер на національний мультипредметний тест можна зареєструватися через «Дію»

Відтепер зареєструватися на НМТ-2024 можна за допомогою мобільного застосунку «Дія».

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Український центр оцінювання якості освіти інтегрував «Дію», щоб вступники змогли зареєструватись на НМТ швидше і зручніше, – написав Федоров.

Він зазначив, що для цього абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у Дії, а також активувати Дія.Підпис.

Під час реєстрації на сайті шерте паспорт через Дію, і дані з нього автоматично підтягнуться у форму реєстрації — абітурієнту не потрібно буде руками вводити паспортні дані, а потім ще завантажувати скан чи фото паспорта і картки платника податків. Коли будете потім логінитись у персональному кабінеті, то використовуйте Дія.Підпис — паспортні дані та податковий номер знову ж таки не потрібно буде вводити вручну, – додав міністр цифрової трансформації.

Нагадаємо, У "Дії" з’явилися документи про освіту

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання
Вже цього літа, 2021 року, Державна прикордонна служба України візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021».
Loading...
Load next