МВС розгортає оперативну групу, яка реагуватиме на виклики зі збоями в електропостачанні

МВС розгортає оперативну групу, яка реагуватиме на виклики зі збоями в електропостачанні

Міністерство внутрішніх справ розгорнуло роботу оперативної групи Координаційного штабу для реагування на виклики, повʼязані з імовірними збоями у постачанні електрики.

Про це поінформувала пресслужба МВС.

У МВС розгорнуто роботу оперативної групи Координаційного штабу для реагування на виклики, повʼязані з імовірними збоями у постачанні електроенергії. У безперервному режимі фахівці екстрених служб та підрозділів МВС, а також Міненерго, Мінвідновлення, Агентства відновлення здійснюють збір та обмін інформацією про ворожі обстріли та наслідки руйнувань, - йдеться у повідомленні.

У Міністерстві внутрішніх справ зазначили, що якщо особі необхідно зарядити мобільні телефони, скористатися медприладами, зв'язатися з рідними тощо, вона має звернутися до будь-якого підрозділу Нацполіції або ДСНС.

Нагадаємо, За 7 місяців нового коридору, Україна експортувала більше, ніж через зернову ініціативу за участі рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності
Через введений у Непалі карантин понад сотня українських туристів не може повернутись додому. У цьому українці звинувачують Міністерство закордонних справ у бездіяльності, однак відомство заперечує такі звинувачення.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС
Служба безпеки України викрила і затримала колишнього співробітника так званої «спецслужби» терористів «МДБ ЛНР», який мав можливість передавати закриту інформацію представникам терористів.
Loading...
Load next