Намагався втекти від поліції: у Польщі в ДТП загинув 18-річний українець

Намагався втекти від поліції: у Польщі в ДТП загинув 18-річний українець

У польському місті Ополе 18-річний громадянин України намагаючись утекти від поліції потрапив у ДТП, у результаті якого загинув

Про це повідомляє агентство РАР.

Близько півночі в четвер поліцейський патруль помітив автомобіль, який порушував правила дорожнього руху.

Попри вимогу правоохоронців зупинитися, водій не зупинився, а продовжив рух у напрямку центру Ополя. Поліцейські викликали підкріплення.

Співробітники поліції перекрили дорогу на вул. Будовланича в Ополе, але водій об'їхав поліцейське авто, розігнався до швидкості близько 200 км/год і виїхав на головну магістраль. Згідно з повідомленням пресслужби Воєводського управління поліції в Ополе, українець на швидкості близько 200 км/год врізався в придорожній стовп.

Постраждалого доставили до лікарні, де він помер. Поліція з'ясовує обставини інциденту та причини поведінки водія.

Нагадаємо, Шпигунство на користь рф: в Австрії затримали колишнього спецслужбовця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото) Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото)
Інші підозрювані наразі перебувають під наглядом поліції, їм заборонено спілкуватися з конкретними особами та виїжджати з країни.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Loading...
Load next