На виборчій дільниці у Туреччині сталася стрілянина

На виборчій дільниці у Туреччині сталася стрілянина

Під час голосування у сільській місцевості району Аґачлідере у Діярбакирі, Туреччина, на виборчій дільниці сталася суперечка, що переросла у бійку зі стріляниною. Повідомляють про загиблого та 11 поранених осіб, двоє з них у тяжкому стані.

Про це повідомляє Hurriyet.

Суперечка, що виникла під час голосування, переросла в бійку з використанням пістолетів, каміння та палиць. 44-річний Емін Челік загинув від кульового поранення, ще 11 осіб постраждали. У той час як бригади медиків не змогли виїхати через бійку, на місце направили групи підсилення жандармерії.

Зазначається, що загиблий був офіційним представником на виборах від партії DEM.

Поки що село закрили на в’їзди та виїзди. Наразі триває лікування постраждалих, яких після надання першої медичної допомоги доправили до шпиталю.

Також зауважується, що натовп атакував бригади медиків і журналістів. Зокрема постраждали журналісти DHA Бурак Емек і Гиясеттін Тетік. Медійники намагалися сховатися, сівши в машину швидкої допомоги. Однак, куля влучила в колесо авто. Окрім цього, пошкодження отримали ще дві “швидкі”.

Нагадаємо, Балтійські посли у Британії закликали НАТО протистояння рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В порт Одеси прибув катер Берегової охорони Туреччини (відео) В порт Одеси прибув катер Берегової охорони Туреччини (відео)
Українські морські охоронці супроводжували турецьких колег до прикордонного пункту базування. Неофіційний дружній візит-відповідь триватиме до 16 вересня.
В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео) В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео)
17 вересня у Росії стартували вибори, на яких люди обиратимуть депутатів Держдуми, а також вищих посадових осіб суб'єктів країни.
Loading...
Load next