На Вінниччині підлітки впали з 10-метрової висоти в кар'єр

На Вінниччині підлітки впали з 10-метрової висоти в кар'єр

Двоє підлітків впали з висоти 10 метрів у недіючому гранітному кар'єрі у Вінницькій області.

Про це повідомляє ДСНС у Вінницькій області.

У відомстві отримали повідомлення про те, що в кар'єр впали підлітки. Інцидент трапився за межами села Марʼянівка Гайсинського району на території гранітного кар'єру, що не діє.

Прибувши на місце події рятувальники з'ясували, що один із хлопців зміг самостійно вибратися із пастки. Він був переданий бригаді екстреної медичної допомоги. В результаті падіння другий, 17-річний юнак, від отриманих травм загинув на місці.

Бійці ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою човна дісталися до місця трагедії та доправили загиблого хлопчину на берег.

Нагадаємо, Зеленський вручив ордени Героям України та родинам загиблих бійців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео) "Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео)
У мережі замість схвалення однолітків провокатори отримали коментарі з критикою. Після розголосу фігуранти скандалу змушені були вибачатися на камеру.
В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік
Із початку року в Україні зафіксовано 126 випадків суїцидів серед дітей та підлітків, при цьому за увесь 2020 рік зареєстровано 123 підліткових самогубства.
Loading...
Load next