До проєкту з безоплатного зубопротезування ветеранів долучилися 48 медзакладів

До проєкту з безоплатного зубопротезування ветеранів долучилися 48 медзакладів

В Україні запустили пілотний проєкт безоплатного зубопротезування ветеранів: до ініціативи вже долучилися 48 медзакладів, ще 23 чекають на підтвердження.

Про це інформує Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

Станом на 1 квітня НСЗУ вже отримала пропозиції щодо контрактування для участі у проєкті. Наразі 71 заклад подав відповідні пропозиції. З них підтверджено вже 48, - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що у проєкті можуть брати участь заклади охорони здоров’я всіх форм власності: державні, комунальні та приватні. Контрактування триватиме до жовтня. 

Нагадаємо, Зеленський на Чернігівщині провів нараду з міністрами й військовими

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії" Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії"
Українські ветерани з наступного року зможуть скористатися необхідними їм основними сервісами у "Дії". Сервісами матимуть змогу користуватися також і члени родин загиблих.
Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео) Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео)
Черкаські правоохоронці затримали ветеранів російсько-української війни, які приїхали на відкриття артоб'єкт "Серце України" на Черкащині.
Loading...
Load next