У Хмельницькому в ДТП загинула 16-річна дівчина

У Хмельницькому в ДТП загинула 16-річна дівчина

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, внаслідок якого загинула 16-річна дівчина. Правоохоронці затримали 62-річного водія.

Про це повідомляє  поліція Хмельницької області.

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 квітня, близько 18:28 години по вулиці Панаса Мирного, 5 у Хмельницькому. 62-річний водій автомобіля "KIA Carnival" на пішохідному переході приїхав на 16-річну дівчину.

У результаті її відкинуло на смугу зустрічного руху, де на дівчину в’їхав автомобіль «KIA K7», за кермом якого перебувала 37-річна хмельничанка. У результаті ДТП пішохідка від травми загинула на місці події.

У поліції зазначили, що водій автомобіля "KIA Carnival" затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 2 ст. 286 (Порушення безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачається від 3 до 8 років ув'язнення.

Правоохоронці працюють над з'ясуванням усіх таких подій.

Нагадаємо, Трамп - про допомогу Україні: Думаємо, щоб надати її у вигляді кредиту

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next