На Рівненщину прибув четвертий евакуаційний потяг з Донеччини

На Рівненщину прибув четвертий евакуаційний потяг з Донеччини

На Рівненщину прибув четвертий евакуаційний потяг з Донеччини, розмістили людей у громадах Дубенського району.

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

Ще один евакуаційний поїзд з Донеччини прибув сьогодні на Рівненщину, ‒ йдеться у повідомленні.

Як зазначається, цього разу в область приїхало 24 людини, з них 5 дітей та 2 людини з інвалідністю. Безпосередньо на вокзалі евакуйовані отримали першу допомогу та передбачені виплати. Розмістили людей у громадах Дубенського району.

Відомо, що на Рівненщині чекають ще на двох пасажирів потягу. В однієї з жінок у дорозі розпочалися перейми. Її терміново висадили на Кіровоградщині, де вона народила хлопчика.

Начальник ОВА додав, що це був четвертий евакуаційний потяг з Донеччини на Рівненщину. До цього вже прийняли 127 людей, які оселилися в Рівненському та Дубенському районах.

Нагадаємо, В Україні виготовлятимуть складові для малих модульних реакторів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану
Міністерство закордонних справ України відпрацьовує два плани як безпечно евакуювати людей з Афганістану. Охочих вже понад 150 людей.
Loading...
Load next