У ДСНС запевнили, що "кольорові" дощі - безпечні

У ДСНС запевнили, що "кольорові" дощі - безпечні

Державна служба з надзвичайних ситуацій наголошує, що "кольорові" опади в Україні пов'язані з надходженням пилу з Сахари і не становлять небезпеки.

Про це повідомляє ДСНС.

До України дістався пил із Сахари, який спостерігався напередодні у Греції... Тривалі опади вимивають пил з атмосфери, внаслідок чого метеостанції фіксують кольоровий (жовтих відтінків) дощ, який не становить ніякої загрози, - заявили в ДСНС.

За інформацією Укргідрометцентру, природне явище прослідковується над південними та центральними районами України та поширюється на північ.

У найближчі дні, 25-26 квітня, пил залишатиметься в атмосфері над Україною. А вже 27 квітня повітряні потоки зміняться, повітря після дощів очиститься.

Нагадаємо, До України знову дістався пил із Сахари

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ДСНС попереджає про погіршення погодних умов з понеділка ДСНС попереджає про погіршення погодних умов з понеділка
Початок нового тижня супроводжуватиметься І рівнем небезпеки.
В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град
У західних областях України надзвичайники оголосили штормове попередження - очікуються грози, шквали та град.
В Україні найближчими днями прогнозують похолодання та грози В Україні найближчими днями прогнозують похолодання та грози
Вже від завтрашнього дня, 17 травня, в Україні прогнозують різку зміну погоди та прохолодний початок тижня - з дощами та грозами.
Loading...
Load next