Польські фермери відзавтра блокуватимуть рух вантажівок у пункті пропуску «Гребенне - Рава-Руська»

Польські фермери відзавтра блокуватимуть рух вантажівок у пункті пропуску «Гребенне - Рава-Руська»

Польські фермери у вівторок, 4 червня, планують заблокувати вантажну ділянку в пункті пропуску  «Гребенне - Рава-Руська».

Про це повідомляє Державна митна служба України.

З 10:00 години 4 червня за київським часом до другої половини дня 6 червня польські фермери планують блокування вантажної ділянки в пункті пропуску «Рава-Руська - Гребенне». Відтак, очікується повна зупинка руху вантажних автомобілів на виїзд з України.

У напрямку на вʼїзд в Україну польська сторона пропускатиме не більше 24 вантажівок на добу (два запуски по 12 авто) і до 4 автомобілів на годину з гуманітарними вантажами. У Держмитслужбі просять враховувати інформацію при плануванні маршруту.

Нагадаємо, Литва знову не пропустила на свою територію вагон із символом "Z"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону
З 15 грудня 2021 року вступили в силу зміни щодо перетину кордону.
"Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео) "Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео)
Українські заробітчани повертаються додому із Європи на новорічні свята. Через це на кордоні з'явилися кілометрові черги.
Loading...
Load next