У Грузії стався сильний землетрус

У Грузії стався сильний землетрус

У північній частині Грузії у ніч проти вівторка стався сильний землетрус, магнітуда поштовхів становила 5,4.

Про це повідомляє Грузия Online.

Згідно з даними Національного центру сейсмічного моніторингу, землетрус стався о 02:03. Епіцентр був у муніципалітеті Оні.

У грузинській Службі управління надзвичайними ситуаціями не повідомляють про постраждалих або руйнування житлових будинків.

Однак унаслідок сильних поштовхів у декількох житлових будинках у муніципалітеті Оні утворилися тріщини. Місцева влада проводить обходи мешканців, щоб з’ясувати масштаби завданих збитків.

Нагадаємо, Глава МЗС Бельгії пропонує позбавити Угорщину права голосу в Євросоюзі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Українська турфірма орзанізовує тури до окупованої РФ Абхазії: посольство Грузії назвало це "неприйнятним" Українська турфірма орзанізовує тури до окупованої РФ Абхазії: посольство Грузії назвало це "неприйнятним"
Дружні відносини між Україною та Грузією зараз знаходяться на високому рівні, проте є сили, які хочуть їм нашкодити, переконані у грузинському посольстві.
Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів
Двох чоловіків звинувачували у незаконному перетині грузинського кордону та засудили до чотирьох років позбавлення волі.
Loading...
Load next