Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав своїх передвиборчих обіцянок - КМІС

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав своїх передвиборчих обіцянок - КМІС

Рівно 50% опитаних українців вважають, що президент України Володимир Зеленський не виконав жодної або виконав меншість своїх передвиборчих обіцянок.

Про це йдеться в опитуванні Київського міжнародного інституту соціології.

Згідно з результатами, 18% респондентів відповіли, що Володимир Зеленський виконав більшість або всі обіцянки, з них про виконання всіх обіцянок говорять 5%. Майже стільки ж вважають, що він виконав близько половини обіцянок, а 50% вважають, що він виконав меншість або жодної з обіцянок, з них 25% вважають, що він не виконав жодної обіцянки.

Крім цього, 50% українців пояснюють невиконання обіцянок наявністю нечесних, корумпованих людей у команді президента України.

Далі з приблизно однаковим результатом (26-32%) ідуть такі пояснення, як брак компетентних людей у його команді, повномасштабне вторгнення, власна недосвідченість, вплив олігархів.

Натомість близько 9-14% говорять про особисту корумпованість, вплив інших країн, розхитування ситуації опозицією, нереалістичність обіцянок.

Опитування проводилося з 16 до 22 травня. Опитування проводилося з дорослими громадянами України, які на момент опитування проживали на території України. За звичайних обставин статистична похибка такої вибірки не перевищувала 3,4% для показників, близьких до 50%, 3,0% для показників, близьких до 25%, 2,1% - для показників, близьких до 10%, 1,5% - для показників, близьких до 5%.

Нагадаємо, Людина, схожа на Путіна, останні 5 років регулярно використовує бронежилет — ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next