На Тернопільщині внаслідок зливи обвалилась пішохідна частина мосту

На Тернопільщині внаслідок зливи обвалилась пішохідна частина мосту

У селі Струсів, що на Тернопільщині, через негоду сталося підтоплення мосту і руйнування його пішохідної ділянки.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Надійшло повідомлення про підтоплення моста в селі Струсів Микулинецької ТГ Тернопільського району на автодорозі Н-18 Івано-Франківськ - Бучач - Тернопіль. За словами очевидців, також відбулось руйнування пішохідної ділянки моста. Ймовірно, це сталося внаслідок дії дощової води, яка стікала з дорожнього покриття, ‒ йдеться у повідомленні.

При цьому основна конструкція дороги не пошкоджена.

Співробітники ДСНС, що прибули до місця події очистили стічні канали, внаслідок чого вода самостійно зійшла з дорожнього покриття. Підтоплення моста вдалось оперативно усунути.

Представники дорожньої служби провели обстеження та встановили, що пошкодження не становить загрози для учасників дорожнього руху. Зруйновану ділянку вже почали ремонтувати. Рух автошляхом повністю відновлено.

Нагадаємо, Укрзалізниця запроваджує послугу бронювання квитків для родичів поранених військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією
Перекриють рух на магістралі M1, який починається від кордону з Румунією, і перетинає Леуш, Кишинів, Дубоссари, і закінчується на кордоні з Україною.
У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото) У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото)
Тепер українці, які планують цього літа відпочивати на Волині поблизу Шацьких озер зможуть дістатись до місця значно швидше та комфортніше.
На честь українського вченого-винахідника Х-променів Івана Пулюя назвали планету На честь українського вченого-винахідника Х-променів Івана Пулюя назвали планету
Іменем визначного українського фізика та винахідника Х-променів родом з Тернопільщини Івана Пулюя назвали малу планету.
Loading...
Load next