У Німеччині знайшли тіло 9-річної українки

У Німеччині знайшли тіло 9-річної українки

Німецька поліція підтвердила, що тіло, яке нещодавно знайшли в лісі неподалік міста Дебельн у Саксонії, належить зниклій 9-річній українці.

Про це повідомляє Bild.

Слідство не знайшло доказів, що дев'ятирічна Валерія стала жертвою сексуального злочину. Однак у поліції розслідують вбивство. Наразі розслідування зосереджене на колі спілкування родини дівчинки, утім підозрюваних і затриманих досі немає.

Відомо, що дівчинка приїхала до Німеччини у 2022 році. За даними німецьких ЗМІ, її батьки розлучені, батько воює на сході України.

Нагадаємо, Найнебезпечнішим, що може статись із Заходом, є перемога рф - посол ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео) Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео)
Домашній скандал, нерозуміння з боку дорослих, булінг чи дромоманія. Перелік причин, через що діти тікають з дому, можна продовжувати ще довго. Інколи без допомоги фахівців сім’я не може зрозуміти, чим спричинене зникнення малечі чи підлітків.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Loading...
Load next