В Одесі затримали підозрюваних у стрілянині в ресторані: двоє з них - рецидивісти з рф

В Одесі затримали підозрюваних у стрілянині в ресторані: двоє з них - рецидивісти з рф

В Одесі поліцейські затримали трьох підозрюваних у стрілянині, яка сталася 12 червня в ресторані на Французькому бульварі. Двоє з них - громадяни Росії, які вже притягувалися до кримінальної відповідальності, у тому числі, за викрадення людини.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області.

За даними слідства, компанія чоловіків відпочивала в ресторані на Французькому бульварі. Там між ними виникла сварка, що переросла у бійку, яка продовжилась вже на літньому майданчику закладу.

Під час конфлікту чоловіки погрожували один одному ножами, а один із них, 29-річний одесит, взяв зі своєї автівки гладкоствольну рушницю та здійснив з неї постріл у повітря. Після цього з місця злочину стрілець поїхав.

На місці події поліцейські виявили два ножі та сумку, в якій були три ручні гранати, дві з яких, попередньо, є бойовими. Небезпечні предмети, у тому числі зброю, слідчі скерували на експертизу.

На місці події поліцейські затримали двох учасників конфлікту 32 та 43 років, які виявилися громадянами Російської Федерації. Задля розшуку третього фігуранта, який втік на авто, в місті було введено спеціальну поліцейську операцію. Згодом 29-річного чоловіка поліцейські затримали і вилучили у нього рушницю, - заявили в поліції.

Правоохоронці додали, що затримані росіяни раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів та притягувались до кримінальної відповідальності. Один з них перебував в розшуку за вимагання та викрадення людини.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжних заходів.

Нагадаємо, Переміщення всієї батареї Patriot в Україну є небезпечним, - очільник Бюро національної безпеки Польщі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина під час чеченського весілля на Одещині (відео) Стрілянина під час чеченського весілля на Одещині (відео)
Чоловік відкрив «вогонь» з автоматичної зброї у повітря, а на дорозі, де трапилась стрілянина чеченці влаштували дрифт.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next