Німецькі слідчі мають двох підозрюваних у вбивстві української школярки - ЗМІ

Німецькі слідчі мають двох підозрюваних у вбивстві української школярки - ЗМІ

Слідчі підозрюють у вбивстві 9-річної української дівчинки Валерії двох знайомих її матері.

Про це повідомляє Bild.

Першим із підозрюваних є колишній бойфренд матері вбитої, громадянин Молдови, який може перебувати наразі в Чехії. Чеська поліція оголосила його у розшук.

Другий розшукуваний чоловік – сусід родини, українець. За даними поліції, він переслідував матір Валерії, погрожував, жінка навіть змушена була повідомити про переслідування в поліцію. Газета змогла зв’язатися з чоловіком, і він заявив, що має алібі - був у Стамбулі в момент скоєння злочину, що можна перевірити по штампах у його паспорті.

Поліція поки не коментує підозри, посилаючись на «триваючі слідчі дії». «Розслідування зосереджено на найближчому оточенні сім'ї», - коротко заявила прокурор Інгрід Бургарт.

Раніше Bild повідомила також, що поліція встановила у квартирах (вони розташовані неподалік одна від одної) матері Надії (33 років) і бабусі Віри (60 років) охорону через побоювання, що вбивця міг би з’явитися там. Також у безпосередній близькості чергує принаймні одна машина швидкої допомоги.

Поліція перебуває під тиском, адже правоохоронцям закидають нехтування повідомленням свідка, про крики про допомогу на околиці міста 3 червня.

На пресконференції напередодні керівниця кримінальної поліції міста Хемниць Менді Кюршнер заявила, що свідчення було не дуже конкретним, і що її підлеглі потребували більше інформації.

Нагадаємо, В Україні випробували на полігоні важку машину для розмінування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next