У Києві компанія підлітків напала на іноземця

У Києві компанія підлітків напала на іноземця

В одному з київських супермаркетів, група малолітніх хлопців підійшла до громадянина іншої країни, та застосували до нього газовий балон.

Про це повідомляє поліція Києва.

Подія відбулась на днях у Солом’янському районі столиці. Згідно із повідомленням, до іноземця, у той час коли він був у приміщенні супермаркету, підійшла компанія невідомих та один з них розпилив йому в обличчя газовий балон.

Співробітники кримінальної поліції із залученням аналітиків кримінального аналізу упродовж двох годин встановили причетних до скоєння злочину осіб. Ними виявились троє місцевих мешканців - двоє 12 та один 13 років. Їх разом з батьками запрошено до управління поліції для надання свідчень щодо інциденту. Крім того, співробітники поліції вилучили знаряддя злочину.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – грубе порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом. Наразі з учасниками тривають необхідні процесуальні дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Нагадаємо, В Укренерго прогнозують ускладнення ситуації в енергосистемі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео) "Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео)
У мережі замість схвалення однолітків провокатори отримали коментарі з критикою. Після розголосу фігуранти скандалу змушені були вибачатися на камеру.
Нападників на журналістів «Схем» в «Укрексімбанку» поновили на посадах Нападників на журналістів «Схем» в «Укрексімбанку» поновили на посадах
Двох фігурантів справи поновили на посадах відповідно до наказу «Укрексімбанку».
Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео) Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео)
Міська влада очікує на оперативне розслідування поліцією інциденту з нападом на інспектора з паркування.
Loading...
Load next