Жителям ТОТ треба звернутися до Пенсійного фонду для перепризначення пільг і субсидій

Жителям ТОТ треба звернутися до Пенсійного фонду для перепризначення пільг і субсидій

Мешканцям тимчасово окупованих територій та територій активних бойових дій для перепризначення субсидій та пільг потрібно звернутися до органів Пенсійного фонду України.

Про це повідомила пресслужба ПФУ.

Тим одержувачам житлових субсидії та пільг, які станом на 24 лютого 2022 року проживали або проживають на тимчасово окупованих територіях або територіях активних бойових дій та з початку повномасштабної агресії не звертались за перепризначенням субсидії або пільги, для продовження отримання виплат із 1 липня 2024 року потрібно звернутись до органу Пенсійного фонду України із відповідною заявою та документами, ‒ йдеться в повідомленні.

Ця вимога виникла у зв’язку із завершенням періоду дії окремого порядку виплати субсидій та пільг, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 року №215.

У Фонді нагадують, що звернутися до них можна або через сервісні центри ПФУ, або через уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад, або через центри надання адміністративних послуг.

Також документи приймають поштовим відправленням на адресу органу Фонду і онлайн - через вебпортал електронних послуг ПФУ, мобільний застосунок “Пенсійний фонд” або через портал “Дія”.

Наголошується, що цільова аудиторія послуги отримає відповідне нагадування у розділі «Мої повідомлення» на порталі електронних послуг ПФУ.

Нагадаємо, Сирський обговорив з головнокомандувачем Обʼєднаних сил НАТО ситуацію на фронті

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next