У Києві затримали чоловіків, які пограбували жінку на 3 млн гривень

У Києві затримали чоловіків, які пограбували жінку на 3 млн гривень

У Києві правоохоронці повідомили про затримання чотирьох чоловіків, які пограбували жінку на три мільйони гривень. Вони також видавали себе за військових.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

За даними слідства, четверо чоловіків стежили за жінкою, знаючи що вона буде перевозити 3 млн гривень. Для того, щоб відстежувати її пересування містом, вони встановили на її автівку трекер. 

У день нападу двоє з учасників групи чекали на постраждалу біля її будинку в Печерському районі міста. Коли вони побачили її — розпилили в обличчя сльозогінний газ, а потім вирвали з рук два чорні поліетиленові пакети, в яких були 3 млн гривень. 

При цьому підозрювані були одягнені у камуфляжну форму, видаючи себе за військових. Згодом вони втекли з місця інциденту на автівці та зустрілись з двома іншими учасниками групи.

За словами правоохоронців, фігурантами виявились 27-річний та 28-річний уродженці Херсонщини, а також 31-річний та 25-річний уродженці Луганської області. Невдовзі усіх чоловіків затримали. Коштами постраждалої вони розпорядилися на власний розсуд.

Слідчі повідомили фігурантами про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України — вчинення розбійного нападу, за попередньою змовою групою осіб, спрямованому на заволодіння грошима в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану.

Їм може загрожувати позбавлення на строк до 15 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, Напад на ексвійськового у Дніпрі: поліція встановила інших причетних

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото) Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото)
Торгово-розважальний центр Respublika Park відкрили у Києві.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next