Оновити дані про зареєстроване місце проживання можна онлайн: у Дії запустили нову послугу

Оновити дані про зареєстроване місце проживання можна онлайн: у Дії запустили нову послугу

Відтепер помилки у реєстрі про зареєстроване місце проживання можна виправити онлайн у Дії. Також можна оновити ці дані про дитину

Про це повідомив віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Запускаємо на порталі Дія нову послугу - онлайн зможете актуалізувати дані про своє зареєстроване місце проживання в кілька кліків, - написав Федоров.

Оновити дані про реєстрацію потрібно, у таких випадках: не вдається замовити витяг про місце проживання в Дії, у витягу неактуальні дані, немає місця проживання в паспорті в Дії або неправильна дата реєстрації в цифровому паспорті.

Також оновити ці дані можна про дитину. Михайло Федоров наголосив, що це не зміна зареєстрованого місця проживання, а оновлення даних про нього.

Наразі послуга доступна по всій країні, крім деяких громад з тимчасово окупованих територій та зони бойових дій, Одеси й Миколаєва.

Нагадаємо, В Україні обрали першу школу, яка пройде архітектурну трансформацію

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Мінцифра відкриє офлайн-пункти підтримки "Дії" по усій Україні Мінцифра відкриє офлайн-пункти підтримки "Дії" по усій Україні
За минулий тиждень вже відкрито 5 таких офлайн-пунктів у Києві. У Мінцифрі планують до кінця цього тижня відкрити ще понад 100 пунктів у 20 областях країни. 
Які види ліків зможуть придбати пенсіонери за гроші з "єПідтримки" (відео) Які види ліків зможуть придбати пенсіонери за гроші з "єПідтримки" (відео)
Пенсіонери, які не мають смартфонів, програми Дія або онлайн-банкінгу, отримають 1000 гривень за вакцинацію в другому півріччі 2022 року, адже поки що необхідних механізмів офлайн виплат немає.
"Дія" запускає тест зміни місця проживання онлайн по всій Україні "Дія" запускає тест зміни місця проживання онлайн по всій Україні
Послугу можна буде отримати за 1 робочий день без відвідування 3 установ, 30 днів очікування та папірців.
Loading...
Load next