Напади на представників ТЦК: На Волині двом чоловікам оголосили підозру

Напади на представників ТЦК: На Волині двом чоловікам оголосили підозру

Двом чоловікам, які нанесли тілесні ушкодження службовим особам у Шацьку та Луцькому районі, оголосили підозру. Їм загрожує до 5 років в'язниці.

Про це повідомили у поліції Волинської області.

Відомо, що один із випадків трапився у п’ятницю, 21 червня, у селі Липини Луцького району під час виконання службових обов’язків працівниками ТЦК.

Двоє молодиків не надали документів для перевірки, один з них розпилив балончик в обличчя військових та зник з місця події. У лічені години особу правопорушника поліцейські встановили, ним виявився житель Луцького району, ‒ йдеться у повідомленні.

Ще один випадок стався 25 червня в одному із магазинів у Шацьку. Тілесні ушкодження військовослужбовцю наніс 51-річний місцевий житель. Постраждалий звернувся з офіційною заявою до поліції.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 350 Кримінального кодексу України. Йдеться про насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок. Обом фігурантам вже повідомили про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів, досудове розслідування триває, ‒ зазначили у поліції.

Нагадаємо, На Волині чоловік побив військового ТЦК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next