На Хмельниччині засудили до 9 років жінку, яка кухонним ножем вбила чоловіка

На Хмельниччині засудили до 9 років жінку, яка кухонним ножем вбила чоловіка

На Хмельниччині прокурори відстояли в апеляції вирок стосовно жительки Шепетівщини, яка вбила чоловіка.

Про це повідомляє прокуратура Хмельниччини.

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури у квітні судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Її засуджено до 9 років позбавлення волі.

Подія сталася у грудні минулого року в с. Коханівка Полонської ОТГ. Чоловік повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння та ліг спати на підлозі.

Жінка обурилася його нетверезим станом, згадала систематичне фізичне та психологічне насильство, яке він до неї застосовував, взяла кухонний ніж та нанесла ним два удари в область життєво важливих органів потерпілого.

Від отриманих травм останній помер на місці. За принципової позиції сторони обвинувачення апеляційною інстанцією відхилено всі доводи апеляційних скарг сторони захисту.

Вирок набрав законної сили.

Нагадаємо, На кордоні з Молдовою затримали 24 чоловіків, які намагалися незаконно виїхати

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі
Журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.
Loading...
Load next