В "Укренерго" закликали не вірити інформації про "зональні" відключення світла

В "Укренерго" закликали не вірити інформації про "зональні" відключення світла

В "Укренерго" повідомили про черговий фейк, спрямований на українців. Цього разу - вигадані твердження про "зональні" відключення світла, начебто різні міста будуть віднесені до різних зон і в них буде різна тривалість відключень.

Про це повідомляє "Укренерго".

Це чергове ІПСО. Вигадка не має під собою жодних підстав, крім спроби отримати нових підписників на анонімні Telegram-канали, на яких не буде правдивої інформації, ‒ заявили "Укренерго".

Водночас українців закликали користуватись інформацією лише з офіційних джерел щодо вимушених відключень електроенергії, які спричинені винятково ракетно-дроновими атаками Росії: сторінки "Укренерго"; Міненерго та вашого обленерго.

Нагадаємо, На Рівненській митниці викрили схему поборів при ввезенні імпортних товарів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео) Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео)
СБУ відреагувало на інформацію про нібито "замах" на соловйова.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next