Президент підписав укази про призначення понад 200 суддів

Президент підписав укази про призначення понад 200 суддів

Президент Володимир Зеленський підписав низку указів про призначення суддів.

Про це повідомляють сайті глави держави.

Зокрема, Президент призначив на посади у місцевих загальних судах 200 суддів. Окрім того, призначено сімох суддів на посади в місцевих адміністративних судах, ще шістьох - на посади у місцевих господарських судах.

Крім того, Павла Пархоменка призначено на посаду судді Верховного Суду у Касаційний цивільний суд.

Окремими указами Президент призначив суддів на посади в господарських та адміністративних судах у низці областей. Зокрема, Оксану Приходько - суддею Житомирського окружного адміністративного суду, Євгена Саса - суддею Київського окружного адміністративного суду, Людмилу Ільєву - суддею господарського суду Миколаївської області, Миколу Юзьківа - суддею Тернопільського окружного адмінсуду, Олега Виноградського - суддею господарського суду Вінницької області, Вікторію Юрченко - суддею господарського суду Харківської області, Марію Садову - на посаду судді Харківського окружного адміністративного суду, та ін.

Нагадаємо, Зеленський: Припинення вогню можливе лише на міжнародному майданчику в присутності лідерів країн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
"Він загрожує нашій національній безпеці": Стерненко закликав владу не пускати в Україну Басту та інших російських зірок "Він загрожує нашій національній безпеці": Стерненко закликав владу не пускати в Україну Басту та інших російських зірок
Стерненко є прихильником заборони в'їзду в Україну громадянам РФ.
Loading...
Load next