Україна перебуває у центрі температурної аномалії

Україна перебуває у центрі температурної аномалії

В Україні останніми днями встановлюються теплові рекорди, оскільки нині температура у нашому регіоні на понад 12 градусів тепліше норми.

Про це свідчить кліматична карта Climatebook.

Дані західних синоптиків свідчать, що Україна перебуває в епіцентрі температурної аномалії. На території нашої держави спостерігаються потужні відхилення від норми температури повітря.

Найважча ситуація окрім України спостерігається у Румунії та Болгарії. Температура повітря настільки висока, що представляє загрозу для здоров'я і навіть життя людей. Також внаслідок високої температури повітря пошкоджень зазнають транспортні засоби.

Нагадаємо, Лікарі «Охматдиту» провели першу операцію дитині після російського удару по лікарні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото) У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото)
Вранці 9 жовтня на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря опустилася до -9 градусів Цельсія.
Зміна клімату на планеті: липень 2021 року став найспекотнішим місяцем за всю історію спостережень Зміна клімату на планеті: липень 2021 року став найспекотнішим місяцем за всю історію спостережень
Вчені зафіксували, що липень 2021 року став найспекотнішим місяцем на Землі за всю історію досліджень від 1880 року.
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
Loading...
Load next