Через аномальну спеку електроспоживання в Україні та Європі досягло максимуму

Через аномальну спеку електроспоживання в Україні та Європі досягло максимуму

Через аномальну спеку в Україні та Європі споживання електроенергії досягло максимальної позначки та суттєво перевищує можливості українських електростанцій для його покриття.

Про це повідомило «Укренерго».

Так, 15 липня обленерго застосовують обмеження споживання протягом всієї доби. Для компенсації дефіциту енергії в системі, до 16:00 діятимуть три черги графіків погодинних відключень, з 16:00 до 24:00 — чотири черги.

Споживачі кожної області, які не належать до переліку об’єктів критичної інфраструктури, розділені на 6 черг (груп). Застосування обмежень до трьох черг означає, що для половини споживачів у кожному регіоні діють графіки погодинних відключень. Якщо застосовано більше ніж три черги графіків — обмеження розповсюджуються на більшу кількість споживачів.

Інформацію щодо графіків відключень у кожному регіоні дивіться на сайтах обленерго або на їхніх сторінках у соцмережах.

Нагадаємо, Замах на Трампа: Байден змінить стратегію під час передвиборчої кампанії, - Reuters

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020 Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко офіційно оголосив склад національної команди, яка гратиме на цьогорічному Євро-2020.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next