У Міноборони хочуть зробити «Резерв+» повноцінним цифровим аналогом ТЦК

У Міноборони хочуть зробити «Резерв+» повноцінним цифровим аналогом ТЦК

Наразі триває робота над тим, аби зробити мобільний застосунок «Резерв+» повноцінним цифровим аналогом Територіальних центрів комплектування.

Про це в ефірі телемарафону повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Ми плануємо розвивати наш застосунок, ми продовжуємо роботу над побудовою проактивних державних послуг онлайн. Ми додамо зворотній зв'язок для людей для того, щоб люди пріоритезували, який подальший функціонал нам потрібно запускати, проводимо опитування, що саме потрібно для громадян. Ми працюємо над тим, щоб Резерв+ став повним цифровим аналогом ТЦК, - зазначила Черногоренко.

На її переконання, всі сервіси, всі послуги, які можна автоматизувати, які зараз надаються, які зараз забирають час і ресурси громадян, мають бути онлайн.

Міноборони вже налагодило взаємодію з 8 державними реєстрами, і ми вважаємо, що всі послуги, які надаються в ТЦК та СП, можна робити без додаткових візитів, - додала Черногоренко.

За її словами, в Міноборони, наприклад, планують передбачити надання відстрочки онлайн, зокрема, для багатодітних батьків та студентів денної форми навчання.

У нас вже є обміни з цими реєстрами, і ми б хотіли швидко реалізувати цей функціонал, - сказала Черногоренко, запевнивши, що протягом кількох місяців можна буде побачити нові послуги у Резерв+.

Нагадаємо, Для відновлення ДніпроГЕС потрібно три роки - Укргідроенерго

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next