Розвідники започаткували проєкт вишколу молоді «Звитяга»

Розвідники започаткували проєкт вишколу молоді «Звитяга»

Спецпідрозділ Головного управління розвідки Міноборони України "Артан" спільно із громадським об'єднанням "Дозір “Крук" та школою пілотування дронів Dragon Sky започаткували проєкт вишколу молоді "Звитяга".

Про це повідомляє ГУР.

Підлітків вчать стрільбі й тактичній медицини, орієнтуватися на місцевості і долати смугу перешкод. Під час навчань молодь мешкає у польовому таборі серед лісу.

Наша ціль - зберігати життя і будувати сильну країну сильних людей, - заявив розвідник із позивним “Ліс”.

Також молодь навчають керувати дронами. Підліткам це вдається дуже легко, адже від симулятора до пілотування реальним безпілотником їм потрібно мінімум часу.

40 хвилин тому я прочитав їм лекцію, а зараз вони вже літають. Всі виростають на компʼютерних іграх, - зазначив інструктор та ветеран війни з позивним “Мажор”.

Після успішного першого курсу організатори планують масштабувати вишкіл на усі регіони України.

Нагадаємо, У Міноборони затвердили 4 рівні домедичної допомоги для військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця
Чоловік, якому дали позивний «Вовк», безжально нищив окупантів на Київщині.
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Loading...
Load next