У Києві підлітки побили 12-річну дівчинку на футбольному полі

У Києві підлітки побили 12-річну дівчинку на футбольному полі

Правоохоронці розслідують побиття підлітками 12-річної дівчинки на столичному стадіоні.

Про це повідомляє столична прокуратура.

 Днями у соцмережах було опубліковано відео, на якому зафіксовано, як група підлітків по черзі наносить удари 12-річній дівчині та знімає свої дії на мобільний телефон. Встановлено, що ці події трапились 2 серпня 2024 року на території одного із спортивних майданчиків, розташованого на Мінському масиві, що в Оболонського району столиці. Також встановлені особи трьох дівчат, що завдавали удари потерпілій. З ними та їхніми батьками проводяться слідчі дії, – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у поліції Києва, четверо знайомих дівчат віком від 13 до 15 років запросили 12-річну школярку на прогулянку футбольним полем, однак під час зустрічі по черзі стали завдавати удари по голові та тілу. Під час розмови із поліцейськими неповнолітні порушниці пояснили, що завдали тілесних ушкоджень товаришці через те, що вона нібито розпускала про них плітки.

Наразі із 12-річною школяркою усе добре, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Оболонської окружної прокуратури міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу). Досудове розслідування проводять слідчі Оболонського управління поліції ГУ Нацполіції у м. Києві.

Нагадаємо, ЗМІ: російські спецслужби можуть стежити за навчанням українських військових у Британії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Loading...
Load next