Кабмін затвердив створення системи «е-Консул»

Кабмін затвердив створення системи «е-Консул»

Кабінет Міністрів доручив Міністерству закордонних справ забезпечити роботу інформаційно-комунікаційної системи «е-Консул».

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

На засіданні 16 серпня уряд затвердив Положення про інформаційно-комунікаційну систему «е-Консул». Зокрема, доповнив перелік функцій МЗС пунктом про створення, забезпечення функціонування та модернізації інформаційно-комунікаційних систем консульської служби.

МЗС має забезпечити введення в експлуатацію системи «е-Консул» у межах уже передбачених видатків держбюджету на відповідний рік. А також коштом міжнародної технічної допомоги та інших джерел, не заборонених законодавством.

Мельничук не уточнює, що це за система. За словами народного депутата Олексія Гончаренка, вона створена для цифровізації та автоматизації консульських послуг.

Нагадаємо, В Україні запроваджують експериментальні зміни щодо військового обліку: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Більше не безкоштовні: Кабмін оприлюднив ціни на одноразові пластикові пакети Більше не безкоштовні: Кабмін оприлюднив ціни на одноразові пластикові пакети
Постанову планували схвалити на засіданні уряду 17 листопада, однак рішення було відкладено.
Захоплення Кабміну ветераном АТО з гранатою: чоловіку повідомили про підору (відео) Захоплення Кабміну ветераном АТО з гранатою: чоловіку повідомили про підору (відео)
Володимиру Прохничу, ветерану АТО, який з гранатою прийшов до будівлі Кабінету Міністрів, повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до 7 років ув'язнення.
Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією
За публічне заперечення збройної агресії РФ проти України, тимчасової окупації РФ територій України та спроби легалізувати анексію частини території України політичні діячі матимуть сплатити штраф від 17 до 34 тис. грн.
Loading...
Load next