Заявка на відстрочку, цифровий рекрутинг та облік у ТЦК: у «Резерв+» розробляють нові функції

Заявка на відстрочку, цифровий рекрутинг та облік у ТЦК: у «Резерв+» розробляють нові функції

Розробники працюють над впровадженням нових функцій у мобільному додатку "Резерв+", зокрема, йдеться про повторне оновлення даних.

Про це повідомив керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони Олег Берестовий в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Могли бути якісь проблеми з підтягуванням адреси реєстрації... Це є дуже важливим, тому що з моменту останнього оновлення даних вже пройшло трохи часу й інші обставини могли трапитися у військовозобов'язаного. Зробимо таку можливість актуалізувати місце проживання й інші контактні дані, якщо вони змінилися, - сказав Берестовий.

За його словами, у Міноборони розробляють також функціонал, який дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК, подати заявку на відстрочку - це стосується багатодітних батьків, студентів очної форми навчання, які здобувають першу освіту, громадян з певною групою інвалідності.

І ще одна із ключових функцій, яка буде найближчим часом реалізована в Резерв+, - це цифровий рекрутинг. Ми дамо можливість обирати релевантні й бажані посади в Збройних силах України для військовозобов'язаних, - додав керівник управління інформаційних технологій МОУ.

Він зазначив, що також спрощується реєстр "Оберіг", де можна буде автоматично згенерувати повістку і підписати її.

Нагадаємо, У Повітряних силах показали, як вночі збивали російський БпЛА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next