Міноборони: у Чернівцях відкрили перший на Буковині центр рекрутингу

Міноборони: у Чернівцях відкрили перший на Буковині центр рекрутингу

У Чернівцях у вівторок, 27 серпня, відкрився центр рекрутингу української армії, який став 33-м в Україні.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

За словами голови Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана Запаранюка, «це надзвичайно важливий проєкт. Він дозволить кожному громадянину проявити себе у захисті нашої держави відповідно до своїх можливостей».

Міський голова Чернівців Роман Клічук зауважив, що «кожен громадянин зможе при бажанні знайти своє місце в українській армії», та запросив звертатися до рекрутингового центру.

Рекрутуватися можуть чоловіки та жінки віком з 18 до 60 років. У центрі можна обрати посаду відповідно до свого цивільного досвіду, а також рід військ і частину.

Усього у загальній базі центрів рекрутингу української армії більш як 10 тисяч вакансій у частинах Сухопутних військ, Повітряних сил, Сил спеціальних операцій, Головному управлінні розвідки Міноборони тощо.

Після оформлення до війська новобранці проходять базову загальновійськову, а за потреби й фахову підготовку.

Окрім того, у співпраці з Victory Drones і Drone Force реалізуються спільні проєкти з відбору та рекрутингу операторів безпілотників.

Наша мета — забезпечити, щоб кожен рекрут потрапляв до обраної частини на свою позицію. Останніми місяцями ми спостерігаємо зростаючу динаміку щодо добровольців. Це свідчить про правильність ініціативи та підтверджує доцільність функціонування вже 33 центрів в Україні, — підкреслив уповноважений представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

За його словами, Міноборони проводить переговори з представниками місцевого самоврядування щодо розширення мережі рекрутингових центрів по всій території України.

У центрі можна отримати консультації, інформацію про частини і посади, умови служби та за бажанням рекрутуватися.

Цивільні рекрутери, які пройшли спеціальну підготовку, також можуть надати консультацію за телефонами: +38 (096) 435 8925 та +38 (066) 386 3014.

Також до них можна звернутися за електронною адресою: [email protected]

Центр рекрутингу працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00 за адресою: Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7.

Нагадаємо, "Воюй або працюй": Уряд розглядає певні заходи для виведення ринку праці з тіні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео) В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео)
В Україні відбулися успішні випробування нового реактивного снаряду калібру 122 мм "Тайфун-1".
В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео) В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео)
Безпілотник може вражати надводні і наземні цілі. Під час випробувань перевіряли роботу корисного навантаження та станцій управління.
Loading...
Load next