В Україні фіксують тенденцію до зниження споживання електроенергії

В Україні фіксують тенденцію до зниження споживання електроенергії

Споживання електроенергії в Україні залишається високим, однак спостерігається тенденція до його зниження.

Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

Споживання лишається високим через утримання спекотної погоди у більшості областей. Однак фіксується тенденція до його зниження. Учора, 1 вересня, добовий максимум споживання був на 3,2% нижчим, ніж попереднього вихідного дня – у суботу, 31 серпня, - йдеться у повідомленні.

Станом на 09:30 2 вересня споживання електроенергії на 3,7% менше, ніж в цей же час попереднього робочого дня – у п’ятницю, 30 серпня.

Зазначається, що у понеділок в Україні протягом всієї доби продовжують діяти заходи обмеження споживання. Імпорт електроенергії запланований протягом доби з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Молдови загальним обсягом 11 972 МВт-год. Експорт не здійснюється.

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру трьом спільникам нардепа, який втік з України до Молдови

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Офісі Президента закликали українців готуватися до відключень світла, тепла і води В Офісі Президента закликали українців готуватися до відключень світла, тепла і води
Варто економити електроенергію та воду. Години пікового використання з 6:00 до 9:00 та з 17:00 до 23:00.
У деокупованих населених пунктах Київщини відновлено енергопостачання – Тимошенко У деокупованих населених пунктах Київщини відновлено енергопостачання – Тимошенко
Ремонтні роботи тривали 45 днів замість запланованих 60 днів.
Loading...
Load next