Президент підписав закон про підвищення акцизів на пальне

Президент підписав закон про підвищення акцизів на пальне

Президент Володимир Зеленський підписав закон про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації положень актів права Європейського Союзу щодо акцизного податку.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Президент підписав №11256-2 про підвищення акцизів. Вступає в силу 01 вересня. Почне діяти, як опублікують в офіційному виданні. Це або сьогодні або завтра, ‒ заявив Железняк.

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру трьом спільникам нардепа, який втік з України до Молдови

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина" Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина"
В Офісі Президента України закликають правоохоронців звернути увагу на марш, який провели у Києві, 28 квітня до дня створення дивізії СС "Галичина".
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Loading...
Load next