Мінʼюст подав до ВАКС позов про застосування санкції проти Таїсії Повалій

Мінʼюст подав до ВАКС позов про застосування санкції проти Таїсії Повалій

Міністерств юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду, вимагаючи позбавити співачку-путіністку Таїсію Повалій майна, яким вона володіє в Україні.

Про це повідомляється на сайті Мінʼюсту.

Міністерство юстиції України 5 вересня подало до Вищого антикорупційного суду позов про застосування санкції, передбаченої законом України "Про санкції" до співачки з України, екснардепки від забороненої "Партії регіонів" Таїсії Повалій.

Колишня народна артистка України Повалій нині мешкає у Москві. Вона підтримала розвʼязану Росією війну в Україні та неодноразово робила заяви на підтримку повномасштабного вторгнення та брала участь у пропагандистських прокремлівських концертах. 

Мінʼюст вимагає у ВАКС стягнути з Повалій майно, яким вона прямо або через інших фізичних осіб володіє в Україні. Ідеться про нерухомість - 7 земельних ділянок, житловий будинок та домоволодіння, транспортні засоби - 2 автомобілі, пристрої для відстрілу патронів - 4 одиниці та майнові права на музику та слова до твору - це 8 пісень.

Нагадаємо, Сьогодні до 16:00 світло не вимикатимуть

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Судді Чаусу продовжили цілодобовий домашній арешт до 14 грудня Судді Чаусу продовжили цілодобовий домашній арешт до 14 грудня
Детективи НАБУ затримали Чауса в лікарні "Феофанія" 3 серпня - йому було вручено клопотання про застосування запобіжного заходу. Зараз Чаус перебуває під домашнім арештом в Україні.
Loading...
Load next